Γαρουφαλής Υαλοπίνακες

Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ΄ Οίκον»

images3Πρόκειται για συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα που παρέχει κίνητρα στους ωφελούμενους να πραγματοποιήσουν τις πιο σημαντικές παρεμβάσεις για να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού τους και ταυτόχρονα συμβάλλει στην επίτευξη των ενεργειακών και περιβαλλοντικών στόχων της χώρας, εξασφαλίζοντας με την ολοκλήρωσή του, εξοικονόμηση ενέργειας έως 1 δισ. κιλοβατώρες (kWh) ετησίως.

 Ακόμα περισσότερα εδώ: ΔΙΠΛΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ "ΓΑΡΟΥΦΑΛΗΣ"   -   ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΔΙΠΛΟΙ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

ΟΧΙ ΑΠΛΟΙ ΔΙΠΛΟΙ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

logoΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη "ΓΑΡΟΥΦΑΛΗΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ Ο.Ε." ειδικευόμαστε στον τομέα της ενεργειακής υάλωσης εδώ και 20 χρόνια έχοντας πλέον μεγάλη γνώση κι εμπειρία στην εξοικόνομηση ενέργειας που προσφέρουν οι διπλοί Ενεργειακοί υαλοπίνακες!


u valuesΠΡΟΣΟΧΗ! Οι περισσότεροι μηχανικοί, τεχνικές εταιρίες κτλ που αναλαμβάνουν τις εργασίες  και συγκεκριμένα στα ανοίγματα του κτιρίου σας, επιγκεντρώνονται στα κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή και ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΔΙΠΛΑ ΤΖΑΜΙΑ! (Σημείωση,βεβαίως και τα κουφώματα με θερμοδιακοπή είναι τα πλέον κατάλληλα για ενεργειακή αναβάθμιση αλλά αν δεν συνδυαστούν με ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΔΙΠΛΑ ΤΖΑΜΙΑ, έχουν ακόμα και το 1/3 της απόδοσης που θα είχαν με τα Ενεργειακά Διπλά Τζάμια) 
ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΔΙΠΛΑ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΩΦΕΛΗ ΤΟΥΣ

Ακόμα περισσότερα εδώ: ΔΙΠΛΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ "ΓΑΡΟΥΦΑΛΗΣ"
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ